Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Wendy

Wendy is naast coach bij ADHD-Nederland ook ervaringsdeskundig op het gebied van ADHD of het ‘net even anders werkend’ brein.

Al op jonge leeftijd was Wendy rebels, druk, eerlijk en anders dan anderen. What you see is what you get is haar op het lijf geschreven. Toch liep ze daar regelmatig tegenaan. Ze moest mee in ‘hoe het hoort’ terwijl dat niet bij haar paste. Onbewust ging ze zich steeds meer aanpassen aan haar omgeving, waardoor ze kwijtraakte wie ze nou eigenlijk zelf was. 

Ze ging ermee aan de slag en ontdekte dat deze hobbels juist haar kracht werden. Door te kijken naar wat ze wél kan, te focussen op talenten, intrinsieke motivatie en helpende gedachtes.

ADHD Nederland
Wendy is o.a. werkzaam als coach bij ADHD Nederland en begeleidt mensen met volle hoofden. Haar eigen proces is precies de reden waarom ze zo blij wordt van het coachen van anderen. Met iemand meelopen langs de hobbels en daar een steunpunt in kunnen zijn. 

Ervaringsles
De ervaringslessen gaan vooral over het ontdekken wat wél werkt om jezelf te kunnen zijn. En tegelijk ook nog lekker mee te doen op school, thuis, bij je sportclub, met vrienden, interesses en familie. Wat heb jij nodig om lekker in je vel te zitten? Ze maakt daarbij gebruik van de theorie achter de ‘volle emmer’ van ADHD-Nederland. Deze theorie geeft de lagen weer waardoor je brein zo vol kan raken, wat de consequenties hier van zijn, en hoe je weer ruimte kan krijgen.

Woonplaats: Den Haag

Ervaringsdeskundige Wendy vertelt over ADHD.

Aanbevolen artikelen

×

Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?