Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Inspireer, verwonder en motiveer met jouw ervaringsles

Wij geloven in de kracht van ervaring. Daarom verbinden wij ervaringsdeskundigen in uiteenlopende thema’s met organisaties door heel Nederland. Via jouw persoonlijke verhaal en expertise doorbreek jij taboe’s op een laagdrempelige en interactieve manier. Dankzij jouw ervaringsles breng je nieuwe inzichten, worden vooroordelen ter discussie gesteld en zet je samen met de groep iets in beweging, namelijk: een meer begripvolle samenleving.

Onze ervaringsdeskundigen willen het verschil maken in het sociaal domein. In elke ervaringsles schuilt dan ook een waardevolle boodschap met een positieve impact tot gevolg.

Aanmelden

Ontzorgen van de ervaringsdeskundige is ons belangrijkste doel en service. Het contact met de organisatie, data plannen, opdracht concretiseren en indien gewenst samen voorbereiden, bundelen en versturen van facturen en evalueren. Wij vinden het belangrijk dat de ervaringsdeskundige zo min mogelijk zelf hoeft te regelen. 

Word jij ook ervaringsdeskundige bij Eliho? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Vragen?

  Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met Manon van Maurik. Samen verkennen we de wensen en mogelijkheden.

  📩 manon@eliho.nl
  📞 +31 683388875

  Blijf op de hoogte​

  Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ervaringslessen, activiteiten en bijzondere ervaringsverhalen? Laat je mailadres achter en ik neem je mee in alle ontwikkelingen van Eliho.

    

   CONTACT

   Eliho
   E-mail: info@eliho.nl
   Tel: +31 683388875

   ×

   Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

   × Hoe kan ik je helpen?