Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Train de teacher

Als docent krijg je onvermijdelijk te maken met thema’s als Pesten, Middelengebruik of Faalangst in de klas. Er wordt van je verwacht hierover met de klas in gesprek te gaan, ook al is dit niet je vakgebied óf voel je je er niet helemaal prettig bij.

Misschien vang je een gesprek op tussen leerlingen over wat er in het weekend gebeurde, is er een voorval van sexting of merk je dat een leerling last heeft van prestatiedruk. Je wilt er iets mee doen maar hoe? 

Over de docententraining

Deze docententrainingen worden gegeven door ervaringsdeskundigen. Zij delen hun persoonlijke ervaring en vertellen vanuit hun perspectief wat hen had kunnen helpen. Daarnaast laten zij zien hoe je de eerste signalen kunt herkennen, welk gedrag van een jongere hierbij komt kijken en hoe jij als docent hier in de praktijk mee om kunt gaan.

Want hoe creëer je een veilige sfeer in de klas waarbinnen onderwerpen als Sexting, Pesten of Faalangst besproken kunnen worden? Na deze docententraining bezit jij over extra handvatten om op basis van de dialoog als gespreksvorm deze gevoelige thema’s bespreekbaar te maken in de klas.

Wij bieden de volgende docententrainingen aan:

– Middelengebruik
Sexting/Online Shaming
– Seksuele ontwikkeling
ADHD
Faalangst
Inclusie & Diversiteit

Teambuilding
Heeft jouw team meer behoefte aan een inspirerende spreker die de neuzen weer dezelfde richting op laten wijzen? Een indrukwekkende keynote waarin jouw medewerkers zich kunnen herkennen? Een lezing die ervoor zorgt dat jouw team weer als een team gaat functioneren? Check dan zeker deze keynote!

Aanvraag plaatsen

Na het invullen van onderstaande gegevens gaan wij direct aan de slag om de docententraining voor jouw school in orde te maken.

  Vragen?

  Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met Manon van Maurik. Samen verkennen we de wensen en mogelijkheden.

  📩 manon@eliho.nl
  📞 +31 683388875

  Blijf op de hoogte​

  Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ervaringslessen, activiteiten en bijzondere ervaringsverhalen? Laat je mailadres achter en ik neem je mee in alle ontwikkelingen van Eliho.

    

   CONTACT

   Eliho
   E-mail: info@eliho.nl
   Tel: +31 683388875

   ×

   Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

   × Hoe kan ik je helpen?