Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Marleen

Tegenwoordig is Marleen een open boek, maar dat is niet altijd zo geweest. Jarenlang hield zij haar borderline diagnose voor de buitenwereld verborgen.

“Ik heb altijd ruzie in mijn hoofd, strijd met mezelf en negatieve gedachten. Dat ik niet goed ben, iets niet kan, het niet waard ben. Soms zijn het hele discussies. De ene stem zegt dat het niet goed is en dan komt de andere stem en die zegt dat het wel goed is.”

Marleen maakt verschillende traumatische gebeurtenissen mee die ervoor zorgen dat ze steeds weer in een negatieve spiraal raakt. In haar jeugd kreeg ze thuis weinig aandacht, op school werd ze gepest en er was sprake van seksueel misbruik en mishandeling.

Omslagpunt
Er volgde een periode van verslaving, depressies en angst. Totdat ze niet anders kon en zich aanmeldde voor een klinische opname. Nu weet ze dat ze niet gek is, dat het niet haar schuld is geweest en dat zij wél de moeite waard is.

Nu is Marleen spreker, ondernemer en een open boek. Door haar ervaring als docent in het mbo-onderwijs gaat ze eenvoudig het gesprek aan met jongeren en volwassenen die meer willen weten over borderline of mentale gezondheid.

Woonplaats: Amsterdam

×

Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?