Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Jasper

is AD(H)D-coach en gespecialiseerd in uitstelgedrag. Hij helpt mensen die het gevoel hebben dat er meer in zit dan eruit komt, die hun eigenwaarde niet kennen en de daarbij komende talenten ondermijnen. Tien jaar geleden is Jasper zelf gediagnosticeerd met ADD waarna er allerlei puzzelstukjes op zijn plaats vielen. Het voelde als een enorme verlichting. Maar hoe nu verder? Hij besloot op wereldreis te gaan.

“Ik kwam thuis regelmatig in situaties dat ik iets niet durfde en dan wees ik naar de omgeving die mij tegenhield. Ik had bijvoorbeeld altijd studieproblemen. Maakte niets af. Ik was onzeker, had een negatief zelfbeeld, kon me amper concentreren en werkte onder mijn niveau. Echter was die omgeving tijdens de wereldreis niet meer aanwezig en kon ik niet anders dan naar mezelf kijken. Ik was compleet op mijzelf aangewezen en maakte keuzes die ik wilde, in plaats van dat ik die maakte op basis van wat de maatschappij verwachtte. In Nederland had ik altijd het gevoel dat ik werd aangekeken of beoordeeld. In het buitenland voelde ik mij volledig vrij in alles.”

In zijn ervaringsles neemt Jasper de leerlingen mee op reis. Hoe ging hij destijds met zijn AD(H)D om? Waar liep hij allemaal tegenaan? En wat heeft de AD(H)D hem uiteindelijk juist gebracht? “De ADD en ADHD maakt dat mensen ontzettend creatief zijn en goed out of the box kunnen denken.” Die boodschap hoopt hij de leerlingen zeker mee te geven.

Zijn missie is om vanuit zijn eigen ervaring en kennis van genoten opleidingen mensen met AD(H)D te begeleiden naar de allerbeste versie van zichzelf. Vol vertrouwen. Dat ze functioneren op een manier die bij hun lichaam en geest past en met het geloof dat ze kunnen bereiken wat ze in hun hart ambiëren.

Woonplaats: Vianen

Aanbevolen artikelen

×

Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?