Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Jongeren spreken zich uit - hoe moet de jeugdzorg op de schop?

Manon van Maurik

23 jan, 2024

Verbinding, menselijk contact en aandacht. We did it: het eerste event van het jaar in samenwerking met RUW en Huis73! Een avond in het teken van de jeugdzorg: hoe moet het anders?

Met meer dan 100 aanmeldingen zat de zaal vol met mensen die een link hebben met jeugdzorg. Gastheer Ruud Geven opende de avond met psychiater Anne Pelzer en Daan Creemers van Stichting Koraalgroep en GGZ Oost Brabant. Ze reflecteerden op hun rol als hulpverlener en luisterden met een open blik naar de verhalen van de ervaringsdeskundigen.

“Zitten er mensen in de zaal die vanavond gekomen zijn omdat ze op zoek zijn naar hoop? Dan wil ik me graag op jullie richten”, begon Daan zijn verhaal.

Verbinding, menselijk contact en aandacht stonden centraal bij alle drie de sprekers. En wauw, wat ben ik trots op deze fantastische mensen! Daan Rijkers, Noa van Hagen en Katie Jayne Eppenhof: dank voor jullie durf, kwetsbaarheid en het delen van jullie visie. Ik ben een geluksvogel dat ik met jullie mag samenwerken.

Wat begon met een vaag idee is uitgegroeid tot een avond waar ik nog vaak aan zal terugdenken 🧡

Aanbevolen artikelen

×

Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?