Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Ismail

Ismail is docent Engels, trainer, coach en gastspreker. Op zijn 5e werd hij naar het speciaal onderwijs gestuurd, omdat hij als ‘onhandelbaar’ werd bestempeld. Inmiddels heeft hij de prijs van Leraar van het Jaar Rotterdam 2018 en de Diwan Awards 2019, categorie onderwijs, gewonnen en is hij een veelgevraagd spreker op scholen.

Zijn persoonlijke verhaal heeft ervoor gezorgd dat Ismail zich dagelijks inzet om de leefwerelden van leerlingen en docenten dichter bij elkaar te brengen. 

“We leven in een tijd waarin men steeds vaker tegenover elkaar staat dan naast elkaar. Er wordt steeds meer over elkaar gesproken i.p.v. mét elkaar. Dit heeft onder anderen te maken met vooroordelen en de negatieve berichtgevingen die we meekrijgen over verschillende culturen, geloven en afkomsten. Dit leidt tot angsten en maakt dat de kloof groter en groter wordt tussen verschillende groepen.”

In zijn verhaal zoomt Ismail in op deze verschillen. Het gaat er volgens hem namelijk niet om dat er verschillen zijn, maar om de manier waarop we ermee omgaan. Wil jij verder kijken dan vooroordelen en werken aan een inclusievere school, waarin we elkaars verschillen respecteren en omarmen? Dan kan Ismail je helpen.

Naast spreker is Ismail ook docentencoach, leerlingbegeleider en dagvoorzitter, waarbij inclusie & diversiteit altijd de rode draad is.

Woonplaats: Amsterdam

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?