Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Roeland

Roeland geeft als onderwijsprofessional ervaringslessen over mentale gezondheid.

Op 21-jarige heeft hij op wonderbaarlijke wijze een suïcidepoging overleefd. Dit na een langdurige depressie, angstaanvallen en een pestverleden. Na die poging is hij stappen in de goede richting gaan zetten. Hij merkte hoe gezonde keuzes zijn mentaal welzijn positief beïnvloedden. Hij bleef daardoor gezonde keuzes maken en kreeg goede hulp.

Dat er lessen over mentale gezondheid tijdens zijn opleiding aangeboden werden, had verreweg de meeste impact op hem. Hij realiseerde zich tijdens deze lessen onder andere dat hij niet de enige was en stopte met denken dat hij ‘gek’ was.

Breed inzetbaar
In de afgelopen jaren heeft Roeland zich ontwikkeld tot sportleraar en daarna coach en trainer in weerbaarheid en mentale gezondheid. Tegenwoordig staat hij vertrouwd voor de groep en maakt hij de moeilijkste onderwerpen op een lichte en inspirerende manier bespreekbaar. 

Roeland werk met leerlingen, studenten maar ook groepen onderwijsprofessionals of docenten. Daarnaast heeft hij ervaring met risicojongeren.

Thema’s waar Roeland over spreekt: negatieve gedachten, depressie, suïcide, angst, middelengebruik, gameverslaving, eenzaamheid en pesten.

Woonplaats: Huizen

Ervaringsdeskundige Roeland vertelt over depressie en angstaanvallen.

Indrukwekkende en interactieve presentatie. Open, eerlijk en kwetsbaar zonder te zwaar te worden. Een boodschap van hoop en mogelijkheden. Meer dan een uur lang hingen de studenten geboeid aan de lippen van Roeland. Een aanrader voor elke onderwijsinstelling die mentaal welzijn bespreekbaar wil maken met studenten!

Aanbevolen artikelen

×

Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?