Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Jelle

Jelle leek alles in zijn leven op de rit te hebben. Al jaren een vaste baan als gymdocent, een fijne relatie met zelfs een baby op komst, een nieuwbouwhuis gekocht en veel fijne vrienden en familie. Echter gokt Jelle al jaren ongezien en ongemerkt online.

Middels allerlei websites en accounts, op zijn telefoon, tablet en laptop, gaat het van kwaad tot erger. Het kost Jelle steeds meer tijd en geld. En daarvoor gaat hij steeds meer verzwijgen en liegen richting zijn omgeving. Van eigen geld naar creditcard, naar bouwdepot, totdat hij niet meer bij geld kan én hulp inschakelt.

Ervaringsdeskundige
Nu bijna 9 jaar later zet Jelle zijn eigen ervaring in als ervaringsdeskundige. Zo geeft hij o.a. ervaringslessen op scholen, deelt hij zijn verhaal in Gokcast de podcast en Instagram en helpt hij lotgenoten én hun omgeving. Jelle weet namelijk de gevaren van online gokken én welke schade dit kan aanrichten voor de gokker, maar ook zijn/haar omgeving.

Jelle zijn verhaal komt hard binnen, maar met humor en praktische voorbeelden. In zijn verhaal neemt hij ook het obsessief gamen en telefoongebruik mee. Jelle deelt zijn verhaal om het taboe op verslaving te doorbreken en de wereld bewuster te maken van de gevolgen voor de gokker en hun omgeving.  

Woonplaats: Roosendaal

Ervaringsdeskundige Jelle vertelt in zijn les over gokverslaving.

Aanbevolen artikelen

×

Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?