Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Koos

Koos gooide een aantal jaar geleden het roer volledig om. Alcohol maakte meer kapot dan ‘ie liefhad in zijn leven, en besloot daarom in 2017 om niet meer te drinken. 

Als jonge jongen op de middelbare school werd hij gepest, en verdoofde de alcohol al snel zijn onzekerheid. Met een drankje op voelde hij zich meer ontspannen en durfde hij zich wél uit te spreken. Het begon onschuldig, maar zorgde er al snel voor dat hij ieder weekend ‘laveloos’ thuiskwam. Tot het op zijn 40e niet meer zo verder kon en hij zich meldde bij een verslavingskliniek. Al die tijd verstopte hij zijn gevoelens, waar hij nu hij nuchter is, mee moet leren dealen.

Koos hoopt de leerlingen mee te geven dat het ook oké is om niet te drinken en dat je ook hierin je eigen keuzes mag maken. Hij hoopt de leerlingen inzichten te geven in waarom ze drinken: vind je het écht lekker of ben je onbewust iets aan het verdoven? Koos is een ervaren, enthousiaste spreker, en weet de klas met interactieve werkvormen én zijn persoonlijke verhaal te raken. 

Koos werkt als programmamaker en presentator en is vooral bekend van zijn deelname aan Expeditie Robinson, Shownieuws en Dance Dance Dance. Daarnaast maakt hij onder andere de podcast ‘Eerlijk Over Alcohol’ i.s.m het ministerie van VWS. 

Woonplaats: Utrecht

Aanbevolen artikelen

×

Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?