Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Floor

Floor heeft zelf jarenlang last gehad van overgewicht. Vooral op de middelbare school had dat een grote impact op haar zelfbeeld en zelfvertrouwen. Ze merkte dat ze een probleem had. Een probleem met (ongezond) eten en suikers.

Ze woog ruim 115 kilo en at de hele dag door suikers. Ze was vermoeid, somber en had pijn in haar lijf door haar overgewicht. Tot ze in 2016 een maagverkleining onderging en haar eetpatroon radicaal omgooide.

Ze kan uit ervaring vertellen wat suikers met je doen én wat het oplevert als je deze zoveel mogelijk achterwege laat. In haar ervaringsles laat ze de leerlingen zien hoeveel suikers we iedere dag (onbewust) binnenkrijgen. Een boterham met hagelslag, pakje sinaasappelsap of een tosti met ketchup: allemaal bomvol met suiker. Wat doet dat met ons hoofd en lijf? En kunnen we eigenlijk nog wel zonder?

“De keuzes die je maakt wat betreft voeding hebben zoveel impact op hoe je je voelt en hoe je naar jezelf kijkt”

Floor studeerde op haar negentiende af als sociaalpedagogisch medewerker en ging jaren later aan de slag als psychiatrisch verpleegkundige en trainer in een gevangenis. Haar interesse in psychopathologie in combinatie met mindset is voor haar de reden geweest om een eigen bedrijf te beginnen waarin ze jongeren en volwassenen begeleidt en coacht naar een gezondere levensstijl.

Algemene informatie:
Woonplaats: ‘s-Hertogenbosch

Aanbevolen artikelen

×

Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?