Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Eliho zet ervaringsdeskundigen voor de klas om belangrijke maatschappelijke thema’s bespreekbaar te maken. Via deze persoonlijke verhalen maken zij verschillende onderwerpen op een laagdrempelige en interactieve manier bespreekbaar in de klas. In nauw contact met de docent breken de ervaringsdeskundigen het gesprek open en worden taboes doorbroken.

Eliho verzorgt ervaringslessen op ieder gewenst moment van het jaar. Dat kan incidenteel, maar nog veel liever geven we samen met de school invulling aan het structureel inzetten van deze maatschappelijke ervaringslessen. Hierbij neemt Eliho al het regelwerk uit handen. Het enige dat de school hoeft te doen, is bepalen welke thema’s zij belangrijk vindt. Eliho regelt de rest. 

Onderstaande ervaringslessen van Eliho sluiten goed aan bij het Jeelo-project “Veilig helpen”.

Vuurwerkgebruik

Posted inVuurwerkgebruik

Barry

Barry Barry verloor op zijn veertiende met een vuurwerkongeluk zijn linkeroog en twee gedeeltes van zijn vingers, maar hij verloor nog iets veel belangrijkers en daarom vertelt hij graag zijn  Lees meer

Posted inVuurwerkgebruik

Jerry

Jerry heeft bijna 30 jaar geleden, op zijn 18e, een vuurwerkongeluk gehad. Hierdoor heeft hij blijvende schade opgelopen aan zijn rechterhand.Van die hand is nu nog maar de helft over.  Lees meer

Interesse?
Eliho denkt graag mee over passende ervaringslessen binnen het Jeelo-project ‘Veilig helpen’. Neem vrijblijvend contact op via: 06 83 38 88 75 of info@eliho.nl. Of vul het contactformulier in:

    ×

    Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

    × Hoe kan ik je helpen?