Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Yvo

kan als ervaringsdeskundige volop meepraten als het gaat over neurodiversiteit. Op jonge leeftijd kreeg hij Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Maar dat heeft hem er nooit van weerhouden om alles uit het leven te halen.

“Aan de buitenkant zie je niks aan mij. Dat is zowel een zegen als een vloek”

In 1998 overleefde Yvo op jonge leeftijd ternauwernood een ernstig ongeluk, met een schedelbasisfractuur als gevolg. Tijdens zijn revalidatie ging het van kwaad tot erger; Yvo kreeg een hersenvliesontsteking (bacteriële meningitis) in het ziekenhuis. Uiteindelijk duurde het drie maanden tot hij weer het ziekenhuis uitliep.

Dat kon Yvo niet stoppen om volop voor zijn dromen te gaan. Hij besloot om zijn idealen lokaal te verwezenlijken door een biologische tuinderij op te zetten. Hij ontwikkelde zich van stadse cityboy tot bioboer op het platteland. Binnen enkele jaren groeide zijn biologische tuinderij uit tot een succesvol bedrijf met een sociaal karakter.

Het noodlot sloeg opnieuw toe: in 2018 en 2019 kreeg Yvo weer hersenvliesontsteking. Hij nam de moeilijke beslissing om afscheid te nemen van de droom waar hij jarenlang hard voor had gewerkt, en stopte met de boerderij.

In zijn ervaringsles vertelt Yvo over zijn onorthodoxe pad naar het waarmaken én bijstellen van zijn droom. Hij neemt je mee in de wereld van tegenslagen, acceptatie, zelfcompassie en doorzettingsvermogen. Een inspirerend verhaal vol levenslessen.

Expertise: omgaan met tegenslagen, veerkracht, doorzettingsvermogen, neurodiversiteit, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), persoonlijke groei

Woonplaats: Zutphen

×

Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?