Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Mohamed

Mohamed had al op jonge leeftijd last van racisme en onbegrip wat zorgde voor veel boosheid. Hij vond lotgenoten op straat en kwam al op jonge leeftijd in het criminele circuit terecht.

Waar het begon met kleine criminaliteit, kwam hij al snel in aanraking met grote vermogensdelicten. Delicten waar hij uiteindelijk een gevangenisstraf van 5,5 jaar voor kreeg.

Inmiddels is Mohamed vastberaden andere jongeren te behoeden voor de keuzes die hij destijds gemaakt heeft. Hij behaalde zijn HBO Social Work-diploma en startte zijn eigen bedrijf. Door middel van workshops, lezingen en coaching helpt Mohamed andere jongeren om bewustere keuzes te maken en hen te laten inzien dat ook zij van waarde kunnen zijn voor de samenleving. En geen onbelangrijk onderdeel is de zoektocht naar wat je wél leuk vindt om te doen. Waar word je blij van? Waar krijg je energie van? Dit is zoveel belangrijker en waardevoller dan ’snel geld verdienen’. 

In zijn ervaringsles besteedt Mohamed aandacht aan al deze thema’s. Welke keuzes ervoor hebben gezorgd dat hij uiteindelijk in de gevangenis belandde, hoe het leven ín de gevangenis eraan toe gaat en hoe hij zijn leven weer op de rit kreeg. Een ervaringsles over vriendschap, groepsdruk, familie en wilskracht.

 Woonplaats: Uithoorn

Een ervaringsles over vriendschap, groepsdruk, familie en wilskracht.

Aanbevolen artikelen

×

Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?