Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Lucienne

Door het opgroeien in een instabiel gezin waarin liefde, geborgenheid en veiligheid ontbraken, kreeg Lucienne als kind de kans niet om haar eigen identiteit te ontwikkelen, of om te leren omgaan met emoties en gevoelens. 

Door het vroege seksuele misbruik dat plaatsvond binnen het gezin van Lucienne, verloor ze haar eigenwaarde en zelfvertrouwen wat ertoe leidde dat ze op vroege leeftijd terecht kwam in ongezonde relaties waarin seksueel misbruik, verkrachtingen en psychische mishandeling centraal stonden. 


Na een lange eenzame weg heeft ze haar pijn en trauma’s om kunnen zetten in kracht. Ze ontdekte haar talent in het schrijven van gedichten waarin ze emoties en gevoelens een plekje kan geven. Iets vinden waar je je kracht uithaalt, waar je goed in bent, dat hoopt ze anderen ook mee te geven. “Je verleden definieert je niet, maar is juist de bron waaruit je kracht kan putten en wat jou en anderen kan verrijken.”


In je kracht

Ze wil anderen helpen in hun kracht te staan en hun talent te (her)ontdekken door middel van gedichten, voordrachten, creatieve workshops en als ervaringsdeskundige spreker. Haar doel? “
Ik wil de uniekheid van ieder persoon benadrukken. Iedereen mag gezien en gehoord worden zoals hij/zij is. In mijn lessen wil ik aandacht besteden aan zelfacceptatie, grenzen stellen, eigenwaarde ontdekken en eigen identiteit ontwikkelen.”

Hiermee hoopt ze een positieve verandering teweeg te brengen in iemand zijn of haar leven, wat bijdraagt aan een betere wereld. “Want de manier waarop je naar jezelf kijkt, is de manier waarop je kijkt naar de wereld.”

Daarnaast zet ze zich als ervaringsdeskundige in om taboe’s omtrent seksueel misbruik en slachtofferschap te doorbreken. “Je bent meer dan wat je hebt meegemaakt en dat hoeft jouw toekomst niet te bepalen.”

Woonplaats: Rotterdam

“Je bent meer dan wat je hebt meegemaakt en dat hoeft jouw toekomst niet te bepalen.”

Aanbevolen artikelen

×

Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?