Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Janneke

is faalangsttrainer. Ze volgde een lerarenopleiding en specialiseerde zich met een opleiding tot faalangstreductietrainer. Jarenlang gaf ze trainingen aan leerlingen van examenklassen om hen gericht begeleiding te geven bij ‘examenstress’. Inmiddels heeft ze haar eigen praktijk waarin ze elke dag kinderen, jongeren en volwassenen mag helpen bij hun faalangst. Met als doel: minder last van black-outs bij toetsen of dat het hen minder raakt wat anderen van hen denken.

In haar ervaringsles gaat Janneke het gesprek aan met de leerlingen over wat faalangst nou precies is. Want wat is eigenlijk het verschil tussen faalangst en ‘gezonde spanning’? En wat zijn de verschillende oorzaken van faalangst? Denk bijvoorbeeld aan iemands karakter, de invloed van de omgeving, maar ook social media kan hierin een rol spelen. En niet onbelangrijk: wat kun je zélf doen om je kwaliteiten te herkennen en de negatieve gedachten weer om te buigen naar positieve? Ook vindt ze het leuk om de leerlingen een (creatief) zelfportret te laten maken. Een opdracht om de ‘doeners’ meer over hun zelfbeeld na te laten denken. 

Janneke verzorgt een interactieve ervaringsles met nuttige informatie over faalangst waarmee ze de leerlingen een aantal waardevolle tips hoopt mee te geven.

Woonplaats: Notter, Overijssel

Aanbevolen artikelen

×

Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?