Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Gijs

Gijs heeft heel lang gevochten tegen alles en iedereen. Maar uiteindelijk had hij maar één grote tegenstander, en dat was hijzelf.

Verslaving
Over gevoelens praten? No way, dat is voor pussy’s! Aan de buitenkant leek het alsof zijn leven prima was en hij zich goed voelde, maar diep van binnen voelde Gijs zich ongelukkig en verdwaald. Al op jonge leeftijd belandde hij flink in de problemen en raakte hij verslaafd aan verdovende middelen. “Ik dacht dat drugs gebruiken een oplossing was maar niets was minder waar.” Liegen, bedriegen, agressie, stelen en manipuleren waren dagelijks van toepassing om zich door het leven te slaan. “Ik wilde wel veranderen maar wist niet hoe. Ik had geen keus. Althans dat dacht ik.”

Hulp vragen
Toen hij alles kwijtraakte, besloot Gijs om nogmaals professionele hulp te vragen. Deze keer was het een noodzaak om naar zichzelf te kijken. Hij leerde om gezondere keuzes te maken en dat jezelf kwetsbaar opstellen iets krachtigs is. Inmiddels is hij 5 jaar nuchter van alle middelen en biedt hij zijn hulp aan voor anderen om ditzelfde te doen.

Inzet
Gijs is al een aantal jaren werkzaam als ervaringsdeskundige professional in zowel de jeugd als volwassen verslavingszorg. Regelmatig is hij te vinden bij gastlessen en congressen waarin hij zijn ervaring deelt over drugs, verslaving en herstel aan de hand van zijn eigen levensverhaal. Indien gewenst geeft hij hulptools mee voor gedragsverandering en/of hoe beter om te gaan met iemand met een verslaving. Hiermee bereikt hij ouders, leerkrachten, jongeren en hulpverleners.

Woonplaats: Helmond

Door mijn maskers leek het alsof mijn leven prima was en ik me goed voelde, maar diep van binnen was ik alleen en ongelukkig.

Aanbevolen artikelen

×

Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?