Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Daan

Daan is werkzaam als counselor in een jeugdkliniek en spreekt binnen de onderwijs- en zorgsector over mentale gezondheid, verantwoordelijk omgaan met emoties, duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling.

Daar ging een bewogen leven aan vooraf. Hij kreeg te maken met seksueel misbruik, verslaving, angsten en hechtingsproblemen. Zijn weg naar herstel was helend. “Ik vond alles zielig aan mezelf. Dat was mijn grootste uitdaging tijdens mijn herstel: naar mezelf durven kijken. Ik moest leren om de controle los te laten, te vertragen, te vertrouwen en te verdragen. Naar mezelf kijken heeft mijn leven gered, maar is ook het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan.”

Spreker
Eenmaal uit zijn diepe dal geklommen, besloot Daan anderen met zijn persoonlijke verhaal te inspireren. Hij brengt een uniek verhaal dat niet alleen boeit, maar ook diepgaande inzichten biedt voor zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Zijn lezingen focussen op het overwinnen van uitdagingen en diepgewortelde belemmerende overtuigingen. Zijn persoonlijke verhaal raakt, confronteert en nodigt het publiek uit tot eerlijke gesprekken met zichzelf en met elkaar. 

Zijn doel? Verbinding creëren dankzij kwetsbaarheid. Want zoals hij zelf zegt: “we moeten het niet normaal gaan vinden dat deze dingen gebeuren, maar wél dat we erover gaan praten”.

Woonplaats: Eindhoven

Aanbevolen artikelen

×

Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?