Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Brenda

weet dat het thema pesten niet alleen leeft onder kinderen en jongeren. Ze spreekt helaas uit eigen ervaring dat dit ook voor volwassenen geldt. Ze werd op de werkvloer buitengesloten, voelde zich niet gewaardeerd en was daardoor erg eenzaam. Brenda weet daarom als geen ander hoe belangrijk het is om je veilig te voelen in je (werk)omgeving.

Ook als moeder heeft ze bij haar kinderen gezien wat pesten met iemand kan doen. De onmacht die ze toen weer voelde, heeft ertoe geleid dat ze in 2016 haar certificaat tot trainer Omgaan met Pesten behaalde. Daarnaast startte ze dat jaar haar eigen praktijk voor kindercoaching, trainingen en cursussen waarin ze kinderen, jongeren en ook volwassenen helpt naar meer weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Brenda biedt de jongeren in haar ervaringsles handvatten om sterk te reageren op gedrag waar je last van hebt. Denk aan: vervelende opmerkingen, duwen, spullen afpakken, buitensluiten, uitschelden en roddelen. Daarbij is aandacht voor het ontdekken van je eigen grenzen en hoe je deze bewaakt. Door middel van spel, ontspanningsoefeningen, discussies en interactieve opdrachten bespreekt Brenda belangrijke aandachtsgebieden met de klas. Bijvoorbeeld; wat is een sterke lichaamshouding? En hoe assertief ben je?

De ervaringsles van Brenda is gericht op sociale weerbaarheid, sociale emotionele ontwikkeling en het voorkomen en/of omgaan met pesten.

Algemene informatie:
Woonplaats: Nieuw Bergen

Aanbevolen artikelen

×

Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?