Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Babs

is naast psycholoog, coach en trainer ook ervaringsdeskundig op het gebied van ADHD/ADD of het net- even – anders – werkend – brein. Op haar 39stekreeg ze de diagnose en sinds 4 jaar begeleidt zij volwassenen met ADHD/ADD. Maar dan op heel een andere manier dan mensen in de zorg gewend zijn.

Want je bent niet een diagnose. De ervaringslessen gaan vooral over wat kost nou zoveel moeite om ‘gewoon’ te doen hoe het hoort, en vooral hoe kom je erachter wat wel werkt om echt jezelf te kunnen zijn. En tegelijk ook nog lekker mee te doen op school, thuis, bij je sportclub, met vrienden, interesses en familie. Wat heb je nou nodig om lekker in je vel te zitten? In de ervaringslessen gaan we in op volle emmers. Waar zit jouw emmer nou zo vol mee? En of je nou ADHD/ ADD of niet hebt, dat geldt eigenlijk voor iedereen!

Babs ziet veel mensen die zich ook herkennen in hoogbegaafdheid en van daaruit stuitte zij op de term succesangst. Mensen met succesangst zijn juist bang voor (hun eigen) succes. Vaak hangt dat samen met faalangst, maar vraagt het om een andere aanpak. Zo helpt doelen stellen meestal niet bij mensen met succesangst. En moeten presteren al helemaal niet. Ze kan ook ervaringslessen geven die gaan over succesangst. Waarin ook groepsdynamiek en zelfbeeld aan bod komt.

Woonplaats: Amsterdam

Aanbevolen artikelen

×

Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?