Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Amin

Amin is een ervaren spreker en expert op het gebied van inclusie en diversiteit, en zijn lezing zal je helpen om een inclusieve en diverse leeromgeving te creëren.

Inclusie en diversiteit zijn belangrijke thema’s die een grote rol spelen in het onderwijs van vandaag. Het is belangrijk dat leerlingen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn, ongeacht hun achtergrond, cultuur, etniciteit, genderidentiteit of seksuele geaardheid. Het creëren van een inclusieve en diverse leeromgeving is essentieel om dit te bereiken en het is een uitdaging waar veel scholen en onderwijsinstellingen mee te maken hebben.   

Tijdens de ervaringsles ‘Inclusie en Diversiteit’ zal Amin zijn ervaringen en inzichten delen over het creëren van een inclusieve en diverse leeromgeving. Hij zal de nadruk leggen op de belangrijkste principes van inclusie en diversiteit en hij zal praktische tips en strategieën delen om deze principes toe te passen in de dagelijkse praktijk van het onderwijs. Hierbij speelt weerbaarheid een cruciale rol. 

Andere onderwerpen die aan bod komen: 

  1. Hoe creëer je een veilige en inclusieve leeromgeving waarin alle leerlingen zich welkom voelen? 
  2. Hoe kan je een cultuur van respect en begrip bevorderen binnen het klaslokaal en de school? 
  3. Hoe kan je omgaan met uitdagingen en moeilijke situaties op het gebied van inclusie en diversiteit (lees: weerbaarheid)? 

Woonplaats: Utrecht

Aanbevolen artikelen

×

Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?