Telefoonnummer

+31683388875

Email

info@eliho.nl

Aisha

Aisha is werkzaam als ervaringsdeskundige met ervaring in het hebben van schulden, onder bewind te hebben gestaan en rond moeten komen met minimale middelen en de bijkomende stigmatiserende ervaringen.

Op jonge leeftijd werd Aisha geconfronteerd met gezondheidsproblemen, namelijk een te snel werkende schildklier. O.a. door deze gezondheidsklachten liep haar relatie met de vader van haar oudste zoon spaak. Er ontstonden achterstanden, en het zelf proberen op te lossen met een te snel werkende schildklier, het verwerken van een scheiding en het alleen opvoeden van een tweejarig jongetje, lukte haar niet. 

Gedurende die hele periode moest ze rondkomen van 30 tot 50 euro per week, totdat haar inkomsten stabiel waren en ze een bijstandsuitkering ontving.

Ze krabbelde weer op en merkte al snel hoe fijn het is om anderen te helpen met haar ervaringen. Herkenning bieden, niet oordelen en kijken wat er nodig is, geeft haar energie. Aan jongeren hoopt ze mee te geven dat het oké is als het even niet lukt. Dat je je nergens voor hoeft te schamen als je tweedehands kleding draagt of naar de voedselbank gaat. En dat je er altijd weer bovenop kunt komen.

Woonplaats: Utrecht

Aanbevolen artikelen

×

Hallo, leuk dat je er bent! Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?